[Колумна] Насоки за развој на социјалното претприемништво во земјата

  • Post author:
  • Post category:News

Насоки за развој на социјалното претприемништво во земјата На овој степен на развиеност на економскиот систем се јавуват проблемите на одржливост, инклузивност и кохезија. Креаторите на политиките како и академските…

Continue Reading [Колумна] Насоки за развој на социјалното претприемништво во земјата